Dagens shopping på klädkällaren

Hejhej !
Var tvungen att lägga upp detta annars skulle ni inte se shoppingfliken på vänstra sida.  För det är ju bra om ni vet vard en är :)


Freedag ♥

Chacha, idag har det la inte hänt så mycket. Varit i skolan som vanligt och Hanna har hjälpt mig med header och så, eftersom jag är ''nybörjare'' men man kommer ju lära sig det i efterhand, tack för headern och allt Hanna! ♥
Kom hemfrån henne typ halv sex och sen kom mormor och morfar halv sju så vi åt hemagjord pizza (mums). Sen blev det att kolla på Idol och mumsa godis och dricka. Och jag hejar på Linni, Moa, Amanda F, Andre, Olle och Molly och lite på Robin. Men jag gillar inte Amanda P (ni som gillar henne ta inte illa upp). Och surt är det att Linni åkte ur tävlinen, jag skulle vilja att kanske Amanda P eller kanske Robin hade åkt ut. Linni har ju en sån speciell röst om man ser det så, men så är livet. Lycka till i framtiden Linni! ;)
Så imon ska jag gå upp åtta för att dela ut reklam och jag har två distrikt denna helgen ( i vanliga fall ett distrikt) men det är endå segt att gå upp så tidigt, efter det blir det la hem och äta frukost för jag hatar att äta tidigt på morgonen så då tar vi det när vi kommer tillbaks från utdelningen, sen ska våran familj till klädkällaren för att kolla på lite vinterkläder och så ( kanske lägger upp bilder på vad jag köpt då) sen när vi kommer hem ska jag nog kanske hitta på något med lina, sen ska vi sova över, ska bli skiit skoj ! (:  Så kanske vi ska kolla på brosans match, vad lina vill då ♥  Men kommentera, fråga mig saker eller om det är något som jag skulle kunna göra bättre skulle det vara schyst. Nu ska jag snart lägga mig för kl. är snart halv tolv och ska jag orka med detta imon.

Ciaobrao   / thesmiile :love:

Ps: det jag handlat i klädkällaren kommer publiceras i Shopping*

Får inte heller glömma det är höstlov, awesome! Kommer nog lägga in vad jag ska göra på höstlovet imon.


Fixat fallande snöflingor och bloggikoner ♥

Ja, nu har jag fixat fallande snö som ni kanske ser. Sen har jag ny ikoner på vänster sida längst upp. Sen har jag en facebook ikon klickar ni på den kommer ni till min facebook.

CiaoBrao / thesmiile :love:


Ny blogg!

Cha cha, ja nu har jag skaffat ny blogg, det var rätt länge sen jag gjorde det, men jag ska fixa min blogg mer än vad den är nu.  Här kommer jag skriva om mitt vardagliga liv, och jag vill/lovar att jag ska försöka blogga så mycket som möjligt. Följ min blogg, tack! :)

Ciao Brao / thesmiile :love:

Välkommen till min nya blogg!